Gýmir frá Þægilegum Hestum

15-03-2013 16:37

Gýmir frá Þægilegum Hestum, ruin, 4,5 jaar oud, zadelmak, gelongeerd. VERKOCHT!

15-03-2013 07:58

Door persoonlijke omstandigheden ben ik genoodzaakt een aantal van mijn paarden te verkopen.

Gýmír frá Þægilegum Hestum - Ruin VERKOCHT

Gýmir is een 'schatje'. 4 jaar oud, bruin bont en vriendelijk in de omgang. Hij was echt een super makkelijk veulen. Veel tölt, draf en ook telgang! Een 5-ganger. Hij is in 2010 geruind. En ziet er gewoon goed uit. Mooie verhoudingen en een mooie maat. Al verwacht ik dat hij nog wel groter zal worden (verwachtte hoogte >140). Zijn moeder is de Bassi frá Bakka dochter Sóley frá Sólvangi (V: Bassi frá Bakka ) en zijn vader Gísli frá Skjalaritara. En zoals het er nu op lijkt, gaan we van Gísli nog wel wat horen! Moeder is een 5-ganger en een echte 4x4... nou ja... 5, pakt zonder probleem ieder terrein (hoge duinen/verharde weg)! Bovendien heeft ze altijd lust om te lopen! Ook na een rit van een uur of 4! Gýmir heeft tot zijn 4de levensjaar in het begrazingsgebied 'De Lokker' bij Sprundel gestaan! Hij heeft geen eczeem. Wie durft het aan met deze super leuke vent?

Inmiddels zijn we voorzichtig begonnen met Gýmir. Hij is inmiddels zadelmak, weet wat wijken voor druk is, loopt braaf mee! Ook fijn! De gelijkenis met papa Gisli is treffend. Een erg mooie jonge man! Zeer veel tölt!

Gýmir aan het werk met Therra! Klik hier...

Gymir is goedgekeurd door de dierenarts en verkocht! Christine, heel veel plezier met deze hele knappe man! Gymir blijft nog even om ingereden te worden!

Neem contact op met Wieke! Klik hier...