Verkocht: Mánadís frá Þægilegum Hestum NL2008200097

16-12-2013 16:44

Mánadís frá Þægilegum Hestum NL2008200097

 

 


Betekenis: Maangodin
Geboren: 18 juni 2008
Kleur: Donkerbruin bont met kol
m: Andvaka frá Veruleiki
v: Gísli frá Skjalaritara
Gangen: vermoedelijk 5-ganger
Eczeem: Nee
Plaats: Rheurdt, Duitsland, Islandpferdehof Niederrhein.

Veel tölt!

Vriendelijk coöperatief karakter, beeldschoon paard! Manadis is ingereden en is zeer verkeersmak. Toont stap, draf, galop, langzaam en snel tempo tölt onder het zadel. Reageert niet op verkeer, klein of groot! Ze wordt steeds stabieler en sterker. Een heerlijk en onverschrokken rijpaard. Ook hier op de smalle dijken in de polder van Bergen is verkeer geen enkel probleem. Goed regelbaar temperament en zeer leergierig.

 

Gezien een gebrek aan tijd hebben Mattes en Kerstin van Islandpferdehof Niederrhein Mánadis meegenomen naar Rheurdt. Ze hebben daar een werkelijk prachtig IJslanderbedrijf en alle faciliteiten om een paard alles te geven wat het nodig heeft. Een mooie bak, een mooie baan en een manier van inrijden die ons persoonlijk zeer veel goed doet. Rust, ontspanning en kijken naar het paard zelf. Dus mocht u op zoek zijn naar een fijn en werkwillig bomproef paard. Ze staat in Rheurdt, Duitsland!

 

De eerste keer naar buiten:

Manadis blijkt volledig verkeersmak geboren! Vrachtwagens, tractoren, brommers, honden, aanhollende paarden, geen probleem.

Tweede keer naar buiten. Begeleider te voet mee:

 

 

Gefilmd door Therra vanaf Manadis haar rug!:

 

Mattes en Kerstin van Islandpferdehof Niederrhein te Rheurdt Duitsland, waar Manadis al een tijdje verblijft, zijn zo gecharmeerd van deze knappe jonge dame dat ze besloten hebben haar zelf te houden. Manadis is dus verkocht! Samen met haar zoon Romeo, die nu nog op de Lokker bij Sprundel staat. Ze hebben een bijzonder meisje tot hun al behoorlijk in Skjalaritara lijn gefokte paarden toegevoegd!